معرفی محصول | کلبر، کلسیم یکی از اجزای دیواره سلولی گیاهان بوده و تامین آن باعث افزایش مقاومت فیزیکی گیاه میشود. کلسیم در افزایش استحکام و اندازه میوه، جلوگیری از ریزش میوه، ماندگاری و انبارداری محصول، مقاومت گياه در مقابل آفات، بیماری ها و تنش های محیطی نقش مؤثری دارد. کمبود کلسیم در میوه ها به صورت بد شکلی و لحیدگی و در بافت های پوست و ذخیره ای سبزیجات، به صورت لکه های سیاه رنگ و حالت سوختگی و در پسته با عارضه لکه پوست استخوانی مشاهده می شود. بـُر(B) در تقسیم سلولی، و توسعه آوندی نقش اساسی دارد و در گرده افشانی، تشکیل دانه و میوه مؤثر است. استفاده همزمان از ماده آلی به بعنوان کلات کننده در ترکیب این کود، موجب افزایش جذب سریع و بهتر عناصر میکرو و افزایش کیفیت رشد گیاه و اندازه میوه می شود. |
مزایای محصول | کلات بودن عناصر کلسیم و بر، با استفاده از کمپلکس کلات کننده ارگانیک در فرمولاسیون تولید کلبر، موجب تحریک هورمونها و آنزیمهای گیاهی، جذب و انتقال و تاثیر سریع این دو عنصر در سلول های اندام گیاه و افزایش عملکرد و تاثیر گذاری بهتر کود می گردد. این محصول با استفاده از خالص ترین مواد اولیه تولید شده و فاقد کلر، سدیم و عناصر سنگین، و جهت استفاده به صورت محلول پاشی بسیار مناسب است. |
آنالیز محصول |
کلسیم: 12 درصد بور: 1 درصد ماده آلی: 5 درصد آمینواسید: 3 درصد ازت: 6 درصد |
توصیه مصرف | محلول پاشی: 2 _ 1 لیتر در 1000 لیترآب. |
ملاحظات | مقادیر توصیه شده، عمومی بوده و بسته به نوع، میزان کمبود، سن و اندازه گیاه، میزان محصول و... قابل تغییر است. در صورت نیاز، محلول پاشی، تا 2 نوبت با فاصله حداقل 20 روز، قابل تکرار است. با توجه به محدوده باریک بین کمبود و مسمومیت عنصر بر در اکثر گیاهان، بهتر است در این رابطه با کارشناسان خبره مشورت گردد. از محلول پاشی در طول دوره گلدهی و ارزنی شدن میوه ها و نیز در ساعات گرم روز و زیر نور شدید آفتاب اجتناب شود. کودهای کلسیم، قابلیت اختلاط با اکثر سموم و کود های حاوی فسفر، مس و گوگرد را ندارند و بهتر است تنها استفاده شوند. در صورت تصمیم به اختلاط با سایر مواد، ابتدا در حجم و سطح محدود، آزمایش گردد. |
نظرات