بورون(بور کلات شده با دی اتانول آمین) BORON

مجموعه: کودها
معرفی محصول بورون، کود مایع بور کلات شده با ماده آلی دی اتانول آمین به همراه عناصر ازت و مولیبدن است. بور، برای جوانه زدن دانه های گرده و رشد لوله های آن ضروری است و در تولید گرده کافی و مناسب و کیفیت گرده افشانی و تشکیل تخمک در مادگی و تعداد میوه موثر است. همچنین بور، در تشکیل بذر و دیواره سلولی آن، شکل گیری پروتئین ها و ساخت سیتوکینین و نوکلئیک اسید و جذب نیتروزن و ساخت آمینو اسید در گیاه نقش دارد. مولیبدن، در بهبود عملکرد آنزیم های جذب نیتروژن و تبدیل نیترات به آمونیوم و ساخت آمینواسید در گیاه نقش دارد. مولیبدن همچنین موجب هم افزایی در جذب فسفر در گیاه می شود.
مزایای محصول کلات بودن بور، با دی اتانول آمین به همراه استفاده از هم افزایی این عنصر با عناصر مولیبدن و ازت در فرمولاسیون تولید بورون، با تحریک هورمون ها و آنزیم های گیاهی، موجب جذب و انتقال و تاثیر سریع این محصول در سلول های اندام های گیاه می گردد. کمبود بور در مناطقی با آب و هوای خشک، خاک های شور و قلیایی با PH بالا، خاک های با بافت شنی که محتوای ماده آلی در آنها کم است، مشاهده می شود. همچنین با توجه به این که بور عنصری پویا و متحرک در گیاه نیست، محلول پاشی آن، موثرترین و مقرون به صرفه ترین راه جبران کمبود این عنصر در گیاه است. با توجه به خاصیت هم افزایی مولیبدن در افزایش جذب عناصر نیتروژن و فسفر در گیاه، این محصول تاثیری قابل توجه در بهبود گلدهی و گرده افشانی گیاه در ابتدای فصل خواهد داشت.
آنالیز محصول بور کلات شده با دی اتانول آمین: 12 درصد
مولیبدن: 2000ppm
ازت: 6 درصد
توصیه مصرف محلول پاشی: 2 _ 1 لیتر در 1000 لیتر آب/هکتار
ملاحظات مقادیر توصیه شده، عمومی بوده و بسته به نوع، میزان کمبود، سن و اندازه گیاه، میزان محصول و... قابل تغییر است و با توجه به محدوده باریک بین کمبود و مسمومیت عنصر بور در اکثر گیاهان، بهتر است در این رابطه با کارشناسان خبره مشورت گردد. در طول دوره گلدهی و ارزنی شدن میوه ها، از محلول پاشی اجتناب شود. از محلول پاشی در ساعات گرم روز و زیر نور شدید آفتاب اجتناب شود.

پیوست ها

چه چیزی در مورد این محصول می خواهید بدانید؟

نظرات